HUS

  1. Hemsedal Utmarksservice

Vi har ansvar for vedlikehold og kvalitetssikring av langrennsløyper og turstier.
I tillegg har vi ansvar for Topp 20, en del andre turstier, fiskeoppsyn og utmarksoppsyn.

Budsjettet for Hemsedal Utmarksservice er på ca 3,5 mill., og i hovedsak blir dette brukt til langrennsløypene og turstiene i Hemsedal. Store bidragsytere er Hemsedal kommune, Skistar Hemsedal, Hemsedal Turistkontor og parkeringsavgifter. I tillegg kommer bidrag fra Hemsedal Skiforening, Hemsedal Elveeigarlag, Sparebankstiftelsen – Hallingdal, Holdeskarsvegen og frivillig bidrag fra hytteeiere og bygdefolk. Andre viktige samarbeidspartnere er alle grunneierne og Hemsedal Idrettslag (langrennsgruppa).

Vi håper alle er fornøyde med langrennstilbudet vi tilbyr, og oppfordrer alle som ønsker å beholde det gode tilbudet – hytteeiere, Hemsedøler og bedrifter til å støtte løypekjøringen i Hemsedal.

Siden veldig mange går rett ut i sporet fra hytta og dermed går glipp av muligheten til å gi sitt bidrag ved bommen på Gravset eller ved SMS på Trefta eller Hestanåni ønsker vi gi deg mulighet til å gi ditt frivillige bidrag direkte til Utmarksservice; kontonummer 2367 20 50502.

På forhånd takk for bidraget!

Parkeringsbom ved Gravset skiarena.

Det koster kr. 75, å parkere på Gravset Skiarena, ved Hestanåni og på Trefta.
Du betaler i en parkeringsautomat ved utkjøring på Gravset (tar kontanter og betalkort).

Sesongkort koster kr. 1000, pluss kr. 250 for kortet og kan kjøpes på Turistkontoret eller ved henv. til løypebas Ole Nils Aalrust, tlf 90644519 eller bas@utmarksservice.no